Jul och sånt.

Nu är Julen över och det är ganska skönt, nu kan det gå mot varmare och ljusare tider tycker jag! Var hos mamma på julafton med Kim, Tuva och Marion. Tuva fick en käpphäst som låter (gnäggar och galloperar) en bilratt med knappar och läten, en kassapparat, en traktor som låter med massa djur och släp, så fick hon massa kläder av farmor med. Jag fick Cesar och hans hundar av Kim, har vela ha den boken värsta länge! :)

Igår var Tuva hos sin faster så jag och Kim åkte iväg till Masmo och hälsade på Carro och Danne och deras underbara Lilla Mio! :) Sen åkte vi till Heron City och åt och halv 10 var det dags att se Avatar på 3D bio. Det var såå coolt och filmen var helt underbar, jag älskade den! Nästa gång ska vi se Alice i underlandet som Tim Burton gjort också 3D. :) Vi var hemma strax efter 1 och då hoppade vi isäng och zappade lite på tvn. När jag vaknade imorse så hade Kim åkt iväg och hämtat Tuva så jag städade lite. Nu är det kaffe dags :)

Tjena bloggen!

Ja, jag vet jag är sämt på att blogga, haha. Det vankas Julafton imorgon och jag och ElTuvo är hos mamma. Har varit här sen i Söndags. Har mest varit i stallet och fixat, varit ute med Loppan och åkt lite tefat med Tuvis och varit inne och myst bara :) Sega som vi i Familjen Nord alltid är så ska vi iväg och julhandla idag, tillsammans med alla andra puckon som också väntat till sista sekund. Tuva ska bara sova klart först och Eken ska hem ifrån tippen och det kan nog ta typ en dag eller två om man känner honom rätt :p Imorgon kommer Kim hit med, har saknat honom massa! På juldagen ska vi till Kims föräldrar sen efter det så åker vi väl hem, hoppas jag iaf för jag längtar efter våran säng nu, haha! Inatt fick jag dela sängen med Tuva och en fet katt! Hon var så himla gosig och låg och "kloade" på mej hela tiden, sen la hon sej en millimeter ifrån mej och spanna jättehögt och tog en massa plats. Men det var mysigt ändå och jag somnade fort. Mamma hade redan lagt Tuva då jag var ute i stallet och gav hästarna vatten för natten. Haha, rim liksom :p

Ha en god Jul allihopa! :)


Oops.

Har inte orkat blogga..igen, haha.

Häromkvällen slog jag runt i badrummet på halt golv och slog upp ett sår i pannan, haha, klantigt. Dagen efter så mådde jag lite illa och hade huvudvärk.



Nu är såret typ helt läkt :)

Så har jag susat i väg i veckan och lämnat Lady i Kungens Kurva till hennes husse, så nu är man utan voffe igen. Trist men nu vet vi att det funkar och ha hund och så iaf :) Efter det mötte jag upp Carro och Danne så följde jag med hem till dom på lite fika. Dom är förövrigt på BB nu! Hihi! Spännande!

Snöstorm och svinkallt är är det mest hela tiden och det suger, jag HATAR snö och Tuva vill inte heller vara ute i snön, hon kan ju iof inte göra så mycket i snön ännu.

Ska åka iväg till mamma imorgon med Tuva för vi ska fira Jul där, Kim jobbar tills Julafton så han kommer dit då. Mysigt ska det bli iaf :)

Nyår vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vart man än är så super sej ju folk halv från vettet så blir det bråk och tjaffs, slår aldrig fel. Känns som man vuxit ifrån det där. Kim jobbar då så jag blir väl hemma med Tuva och massa chips.

Är sugen på att börja rida lektion igen, sjukt sugen på en stenhård dressyrlektion, haha. På en riktigt häst inte någon liten fet islänning :P

Mja, det var allt för mej just nu. Hejhopp!

Mjahaa.

Ush jag är sjuk :( Inge skoj. Det regnar ute, som vanligt haha. Har inge lust att skriva, det har ändå inte hänt nåt speciellt. Väntar på att Kim ska bli ledig igen typ :p På Julafton ska vi till mamma och Eken, mysigt, hihi. Så ska jag och min älskling försöka göra något barnfria någon dag me, har inte varit helt ensamma på evigheter, haha. Så skulle jag vilja åka till det där Lekrymden med Tuva, fast hon kanske är för liten för det, någon som vet? Har aldrig varit där nämligen.


Klagomuren.

Mmm. Känner mej så himla värdelös. Gör ingen nytta alls, sitter bara hemma som någon parasit medans Kim jobbar och sliter, vill så gärna ha ett jobb men får inget. 11 Januari börjar skolan, ska bli så skönt att dels få något att göra och dels hjälpa till med lite pengar. Nackdelen är att vi inte kommer hinna ses typ någonting dom veckor Kim jobbar, jag kommer hem, han åker till jobbet. Känner mej riktigt nere just nu, irri. Hoppas på bättre humör imorgon, är inte så långt kvar tills min älskling blir ledig nu iaf. Me love Him världens bästa! Som står ut med mej.

testing

testtest

RSS 2.0