Haha

Nu har jag glömt att blogga igen! :P Har haft lite för mej och det är en i min närhet som har haft det lite jobbigt men jag ska skriva mer lite senare och kasta upp lite bilder! Hejpa!

Måndag.

Så var det Måndag igen. Igårkväll fick jag jätte ont i mitt öra så jag fick halv sova sittandes i en fotölj till halv 3 på natten tills Tuva vaknade för välling, då lyckades jag somna i sängen trots örat gjorde så himla ont. Idag känns det bättre och både snuvan och hostan är på väg bort. Lämnade Tuva på dagis sen gick jag ut med hunden som är halt så hon får inte springa lös någonting på ett par dagar för jag tror hon sträckt sej när hon kutat efter sin boll. Hon är ju ganska stor så det är mycket vikt att bära på där. Var hemma en stund sen ringde Marion och jag gick med henne och Jonna till Konsum, där såg Marion en lapp om kattungar och en timme senare hämtade jag Tuva från dagis och så följde vi med Marion och tittade på kattungarna. Marion tog en helt svart liten sötsak med sej hem, haha. Jag vill att han ska heta Sixten men det vill inte hon :P Väl hemma igen så var Kim vaken och så kissade vi Lady och åt Pizza och spelade lite Tekken på xboxet. Tuva gick och sov vid halv 3 och strax därefter kröp jag också ner bredvid henne. Vi sov till 5 typ, Tuva fick lite mat sen va vi ut med Lady igen innan vi gick upp till Marion och drack kaffe och gosade med kissen.

Hängde där ett tag sen ville Marren ha chips så vi byltade på ungarna och gick hem och hämtade Lady, stannade och pratade med Monica som också var på hundpromenad med Charlie och Tjejen. Charlie vart så glad när jag kom och gosade med honom, gulleplutten! Vi gick vidare till Statoil och ungarna var asbusiga hela vägen dit, gick en liten omväg hem till mej så satt vi här en stund sen vid 8 gick Marion och Jonna hem igen. Jag och Tuven sysselsatte oss med att städa. Tuva somnade som en stock eller vad man säger haha, vid kvart över 9. Så nu är hunden kvällskissad och ligger och snarkar på soffan och jag ska städa köket och ta mej något att äta.



Haha, sött va? Tuva på ett frimärke :)

Lördag

Har inte blivit så mycket bloggande för jag är sjuk. Hosta och feber, näsan är as täppt. Enda jag orkar göra är typ ut med hunden, disken och tvätten växer man jag orkar inte göra något åt det. Så jag har tagit ut en madrass i vardagrummet som jag ligger på medans Tuva susar runt, mycket mysigare på madrassen än kalla skinnsoffan :P Iof är det inte ett skit på tvn men det är ju Lördag så man kan ju inte vänta sej så mycket då. idag orkade vi iaf iväg en sväng till coop med Marion och Jonna, vi skulle ju ändå ut med vovven så då gick vi med dom. Nu tänker jag lägga mej och göra ingenting tills min älskling går upp och hunden ska ut igen.

Torsdag.

Det har inte hänt så mycket här i krokarna, det rullar på som vanligt. Var hos mamma en sväng igår, fick blommor och två nya lampor. Somnade igår på dagen och sov i 4 timmar (!) Haha. Min älskling, hämtade Tuva från dagis då och var ute i skogen med hunden. :) Nu har jag lämnat Tuva på dagis och varit ute med hunden, har tvätt tid men ska boka om den, somnade inte förns halv 5 imorse för jag kunde inte somna igår. Så nu ska jag krypa ner i sängen bredvid finaste Kim och sova en sväng innan det är dags för nästa promenad med Lady.



Tror ni man kan älska någon för mycket?



Måndag

Ja vi åkte ju som sagt till Masmo i Fredags och var där till Lördagen för Kim vart sjuk så då åkte vi hem. Var ute med hundarna och umgicks inne allihopa. Kunde inte ta några bilder för jag råkade låsa min mobil och kunde inte puk koden haha. Idag har vi inte gjort många knop. Jag är astrött för Tuva sovit så dåligt och Kim är ff sjuk. Tuva är lite snorig och geggig i ögonen. Var ute med hunden imorse och hittade en grav! Jag vart lite rädd så då gick vi hem, haha. Ska städa sen men just nu finns det verkligen ingen ork till det.



Spoooky :P



Tuva spelar Rockband med Pappa :)

Fredag

Morgonen har bestått av promenad med hunden, frukost lite städning inne och i bilen, packning. Vet inte hur myckrt bloggande det blir i helgen. Vid 12 åker vi till Masmo till Carro och Danne :) Ska iaf försöka lägga upp lite bilder under helgen. Om inte annat sp hörs vi en annan dag. Hejhopp!


Torsdag.

Jag är trött och vaknade med huvudvärk inte det skojigaste. Gick iaf iväg med Tuven till dagis och sen ut med hunden. Ska väl fixa och dona lite här nu.





Soligt, men kallt, haha.



Lady lång bort i gräset, hon orkade inte springa tillbaka med bollen den latmasken :P

Onsdag

Har varit och lälmnat Tuva på dagis, varit ute med hunden, städat och dammsugit alla rum förutom vardagsrummet som jag ska ta tag i snart och kokat kaffe. Pratade lite med Anna när jag såg henne gå förbi härutanför och hon sa att hon skulle fixa barnvakt så hon kunde komma på våran fest den 30 :) Kul, och så kommer min darling Mickis med som flyttat till Norrtälje, Bettan och Firren liksom det är vi det, haha. Sen skulle Kims jobbarkompis/ar komma också, dom har jag aldrig träffat så det blir nog nice :) Kanske Carro och Danne vill titta hit också, Carro får dricka saft :P

Nu ska jag återgå till min städning innan jag rostar ihop här. Hejsvejs!



Vårt lilla troll! :)

Tisdag kväll.

Jaha nu har en hel dag gått igen. Hämtade Tuvis på dagis vi halv 2 sen gick vi iväg till en hästhage och tittade på hästarna, sen gick vi hem och åt lite och vid halv 4 så skickade Kim mej isäng för jag var så trött. Somnade och vaknade halv 7 :D Tuva hade somnat när jag kom upp så Kim åkte och köpte lite mat och jag bar in Tuva till sin säng. Får se hur tidigt hon vaknar imorgon :P Kim kom hem med kyckling som vi stoppade in i ugnen sen klädde jag på mej redigt med kläder, knäppte på min älskade iPod och sen gick jag ut med Lady i stormvädret. Så nu har vi nyss ätit och jag har dushat i skenet av stearinljus för lampan inne i badrummet har slocknat igen, bytte typ lampa där för 3 dagar sen! har rpovat, starka, svaga och mellanstarka lampor men dom bara går hela tiden. Kan ju kanske vara för att lamphållaren (eller vad det nu heter) där inne är från medeltiden.

Nu ska jag krypa ner under täcket med min älskling och spana på Desperate Housewives och Hells Kitchen. Natti!



Hahaha, trött Lady.


Tisdag

Igår vart det inget bloggande, för vi var ute på Lady och Tuva på morgonen sen hem och städa och efter det åkte vi till Hallsta och hämtade ut Kims Iphone han längtat efter så länge, haha. Sen åkte vi till mamma och hälsade på henne och hästarna. Vid 6 var vi hemma igen och då vart det hamburgare till middag. Tuva somnade vid halv 9 och jag och Lady gick kvällsrundan till Statoil för inköp av cola. Vid 9 så satte vi på Desperate Housewives avsnittet som vi missade i tisdags och drack lite rödvin till det :P

Lämnade Tuva på dagis imorse och det snöade som faan. Gick en runda med Lady när vi lämnat Tuva, hon gillade snön men inte vattenpölarna, haha. Nu ska vi käka frukost.




Tuvas kusin, Jonna. :)



Tuva älskar Jonnas bil, haha.



Tröttmössa i bilen på väg till mormor.



Snuskig snö imorse.

Söndag.

Vi vaknade vid 7, så satt jag på kaffe och lekte lite med Tuvis, sen klädde vi på oss och gick ut med hunden. Och nu har vi nyss ätit frukost och ska ta det lugnt ett tag, sen baka äppelpajen som jag skulle gjort igår, vart så sent igår för jag städade och sen kom Marion och Jonna förbi så gick vi till Coop på en kvällspromenad med dom.

Lady vart skit rädd för någon liten golvmopp som var ute på promenad med sin husse, stora starka rottisen liksom :P Sen när vi var hemma igen vart kockan nästan 8 och Tuva for runt som ett skållat popcorn till kvart i 9, sen fick hon en flaska välling och somnade på en gång. Hon sov lugnt till klockan 2 sen bökade hon och gnällde varje timme resten av natten, så man är en smula trött, haha. Men hon är rätt snorig nu också så det är väl därför hon sover så dåligt.





Bilder från när vi var ute imorse.

lördag em.

Sådärja, nu är det snart kväll igen haha. När Kim gick upp vid 12 idag så knatade vi ner till Coop och köpte lite saker till kylen och pajer till honom haha. På vägen hem så gick vi genom parken så Lady fick springa lite lös. Hemma igen åt vi lunch, sen slappade vi bara ett tag. Vid halv 4 så gick vi iväg till en park här i närheten och kastade boll till Lady, Tuva satt under ett äppel träd bland massa äpplen och åt på dom, det var så sött, hon såg ut som en liten tomte där inunder trädet, så synd att jag inte hade mobilen med mej och kunde ta kort. Vi tog med lite äpplen hem för jag tänkte göra en paj sen när jag gjort en ordenklig storstädning här lite senare.

Tuva har börjat med någon grej med att stoppa fingrarna i halsen och få kväljningar! Hon gör det värsta ofta och tycker det är jätte kul, hoppas hon slutar med det snart för det ser lite otäckt ut, någon annan som haft något barn som gjort så?

Ska ge Lady ett bad sen också, hon är värsta smutsig sen Tuva har tappat massa saker på henne när hon ätit haha. hm..har en del att göra så Tuva får nog vara vaken lite längre ikväll med. Annars skulle hon säker bara vakna om jag började städa och härja runt sen om hon sover.



Tycker den här bilden är så himla fin på vårat lilla troll :)

Just det:

jag vet vilka några är som läser min blogg, men det är typ 12 till utöver det, vilka är ni, vågar ni säga vilka ni är? :P

Lördag.

Gick upp vid halv 7 och klädde på oss, här är det inte talan om att gå i typ t-shirt och trosor, då fryser man ihjäl på att CF är så jävla snåla med värmen. Var frost ute och såg ut som istid så förkylda Tuva fick overall på sej idag när vi gick ut med Lady. Var ute någon timme sen kom vi in och åt frukost och städade lite. Sen har vi inte gjort någonting typ, Tuva har gått runt och lekt och jag har kollat lite på tvn och plockat undan lite till.
Snart ska vi nog ta ett bad i brist på annat. Kim ska gå upp vid 12 så då ska vi ta en promenad ner till Coop allihopa och köpa pajer till Kim som han har pratat om i 2 dagar haha.



Vi kan lipa också :P

Fredag

Tuva har blivit förkyld igen, vilket resulterade i massa uppvak inatt. Hon vaknade vid 20 över 8 på morgonen så då klädde vi på oss och och gick ut med Lady, vid halv 10 så kom vi in igen och gjorde frukost och städade lite och bytte gardiner i Tuvas rum. Sorterade bort massa gamla trasiga leksaker inne hos henne med.

Vid halv 12 gick vi ut igen och kastade pinnar till Lady och på väg hem droppade vi in hos Marion och Jonna på Kaffe. Var där en stund sen gick vi hem och värmde lunch och väckte Kim. Så åt vi och sen var Kim tvungen att åka till jobbet värsta tidigt. Vid 2 så somnade Tuva och jag med och vaknade kvart i 4 då var hon skiiiit arg och sur. Hon lugnade sej efter en stund och då gick vi ut igen och lekte lite i parken och gick en promenad.

Lady är så duktig att ha med sej ut, helt okomplicerad hund alltså, nu ska jag bara få bort lite mamma hull på henne och så ska hon sätta lite muskler så kommer hon vara jätte fin och orka springa efter pinnar och sin boll lite mera haha.




Nu har vi precis ätit toast och ska bara slappa och leka här hemma. Haha, Tuva är så söt, när hon ser en häst på tvn så springer hon fram och säger Tottoooo och skrattar :)

Bilder, både bra och dåliga :D



Haha, typ kl 12 på natten efter massa rödvin :P Tuva var hos farmor.




Fundersam Tuva :)




Lady luuus.



Lilla trollunge! :)

Hejhejhallåå

Torsdag alltså, och snart är det helg igen. Tuva sover dåligt om nätterna fast hon inte är fökyld längre. Hon vaknar 2 ggr per natt ordenkligt sen blir det 2-3 gånger när hon vaknar och gnäller lite och sen somnar om när man klappar henne lite på ryggen. Hon kanske drömmer eller så har ingen aning. Har suttit på Ams och sökt jobb. Skulle verkligen vilja komma igång och jobba nu, vill ju också bidra med något liksom, känner sej rätt värdelös av att bara gå hemma och städa, skulle aldrig vilja bli någon hemmafru på heltid, fy vad trist i längden, sitta hemma och bli tjock liksom, haha.

Så har jag vart ute nu på morgonen efter jag lämnat Tuva på dagis med våran nya kompis Lady, en 4:årig Rottis, hennes ägares hus brann ner och nu har dom inte riktig tid med och plats för henne nu så hon bor här ett tag med oss nu. :) Hon är supersnäll och lydig, ska försöka få henne i lite form bara, hon har haft valpar så det är lite omusklat och häng härochvar :P


Hellu.

Då var det kväll igen då. Har varit ute med Tuvis på em och sen fick hon äta när vi kom in och ett bad och lite lek innan sovdags. Nu sover hon iaf, jag har hemskt ont i magen och har inte en susning om vad det beror på. Irri!
Ska kika runt lite på nätet och hoppa in i dushen och lite så. Försöker få in bloggkänslan igen, haha.



Tillbaka!

Har varit jobbigt en tid, ni som läser den vet förmodligen saker som både stämmer och inte stämmer genom skvaller och skitsnack men det är inget jag tänker ta här. Men nu är jag tillbaka, lyckligare än någonsin för att allt har ordnat sej.

Tuva pratar och går på dagis för fulla muggar, går jättebra. Jag söker ff jobb och hoppas på att få något snart.

Nu har vi nyss städat efter att Kim åkte till jobbet. Saknar honom redan, min prins.


Uppdaterar lite senare ikväll, så håll utkik.

RSS 2.0