Japp!

Du är raderad.

:)









.............

But I do know one thing though,
Bitches they come they go,
Saturday through Sunday Monday,
Monday through Sunday yo,
Maybe I'll love you one day,
Maybe we'll someday grow,
'Till then just sit your drunk ass on that fuckin runway hoe...

The End.

Jag är alldeles för bra för dej, och har inte insett det för än nu. Du och dina nya förtjänar varandra lika sorgliga allihopa. Man blir som man umgås heter det ju. Skiter fullständigt i vad du gör men inte när det gäller min dotter! Väx upp och ta ansvar, för annars har du INGET kvar. Och jag vet att en dag, förr eller senare, kommer jag få sparka på dej som du har sparkat på mej. Och då tänker jag skratta, högt.

Det var allt för mej.

Jaså.

Du har visat att du gjort ditt val nu. Ha så kul. Nu är det bara jag och Tuva, ALLTID!!

Tss..

"Jag ångrar dagen jag träffade dej"   - Tack för det televerket!!!

Fy faan!

Jag skiter i vad du tycker, jag har rätt att vara arg, och ledsen, förtvivlad och helt i jävla spillror!! Du har behandlat mej som skit och gett mej en massa falska förhoppningar för du är för feg för att säga sanningen!! Och nu har du lyckats trycka ner mej lite till, grattis!! är det någon sjukt jävla hämnd eller? Nej just det du vågar ju inte säga, men nu har du ditt lilla liv med allt du kan göra, trodde familjen betydde allt men vad fel jag hade, sånt betyder inget för dej verkar det som och har nog aldrig gjort med take på hur du betett dej. Men du har ju alltid varit lite finare än mej, eller hur? Du har jämt rätt och jag har jämt fel. Hur man ä vrider och vänder på det. Men jag har lärt mej min läxa nu. Och jag kan bara hoppas att du någongång får känna det jag känner nu, så kanske du lär dej att sköta dina sk problem lite bättre!!

.....

"Livet är en lång väg med mängder av tecken. Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt. Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka. Begrav inte dina tankar, gör din vision till din verklighet. Vakna upp och lev!"

- Bob Marley




RSS 2.0