...

Vad är det för fel på mej? Vilken patetisk människa jag är.

...

Det skulle vara skönt att slippa sej själv för en stund.

Tisdag.

Har inte gjort något spec idag, förutom att vi försov oss till dagis! Det har aldrig hänt förut. Men det beror nog på att min klocka gick helt fel och inte hade ringt, vaknade halv 9 och då börjar hon eg så hon fick vara hemma idag. Tuva har lärt sej början på Lilla Kattvisan och kan sjunga den nu, haha så himla sött!

Igår så fick jag och Tuva presenter av Kim som han smygbeställt haha. Jag fick två pyamasar för jag jämt tjatar om att det är så kallt här om kvällarna och Tuva fick en supersöt liten blå klänning med långa armar och byxor till. Hon slet åt sej den på en gång och sa "Min" när jag visade den, så hon tultade iväg och försökte få på sej den. Gulligt av Kim iaf kan tänka mej hur han satt och funderade på vad det skulle vara för storlekar och så, hihi. Fast dom ena pyamas byxorna var i strl 42/46 typ, en aaaaning stora när man har 36 i vanliga fall :p Är väl ingen jätte heller, haha. Men det är inte lätt att veta storlekar.

Har nyss varit ute med hunden och precis när vi kom in började det spöregna, tur liksom :p

Imorgon ska jag iväg till skolan för fotografering och ett läsförståelse test.

Hade väl eg inte något mer att berätta haha. Ska nog tvinga Marion och baka något så vi kan smaska på det till DH ikväll :p

Måndag.

Tuva har somnat! Haha, hon har inte sovit middag på två dagar nu men nu somnade hon nyss. Var nere i tvättis för jag hade tvätt tid idag klockan 1. Trodde jag. Det var klockan 7! Pitt också! Så fick snällt ta en ny på Torsdag. Onsdag är det möte i skolan som gäller, får man väl reda på när terminen börjar också :) Och på söndag bär det av till Globen Horse Show, hihi. Hoppas att någon skulle vilja hänga med mej och Tuva på Fredag, Kim ska på kryssning och Marion lär ju vara ute och svira :p Carro och Danne kanske har vägarna förbi? :)

Resten av dagen blir det väl lite plock här hemma och ut med vovven.


Lilla Storebror jag tänker på dej.

Haha.

Fan, jag är värdelös på att blogga. Har haft Marion och Jonna här några dagar och det har varit fullt ös kan jag lova Tuva har inte sovit middag på två dagar nu, varit vaken från när hon vaknat till 8 på kvällen. Hon har inte velat sova och ska man hålla på och tvinga henne i en timme för att sova, det känns inte sjyst. Idag sover dock Jonna hemma hos sin pappa.

Vill göra om i vårat kök meddelade jag för Marion idag, fick vilda protester till svar. Hon tyckte inte att det skulle bli nå fint med ett lågt bord med stora sittkuddar, hyllor med en vattenpipa, fina ljuslyktor, buskiga växter och färgglada gardiner i fönstret. Ett kök ala´indiska alltså. Tycker att det skulle vara ashäftigt, men det förblir nog än dröm än så länge, har ju inte ens bytt ut dom groteska köksknopparna som gubben innan oss tvingat på dom stackars skåpluckorna!

Har inte så mycket att berätta annars vi har mest hängt med barnen. På torsdag ska jag, Kim och Tuva iväg till Norrtälje och göra nytt leg till mej och strosa runt lite där, ska bli mysigt :)


bilder till sandrine :p









Torsdag

Bah! Är så less på det här gråa trista vädret att jag skulle kunna tänka mej att skjuta mej en smula. Känner mej så genomskinlig och blek att jag snart förmodligen kan gå igenom väggar. Ska önska mej ett solarium i julklapp och får jag det ska jag bo där. Jämt.

Har varit och lämnat El Tuvo på dagis och varit ute med doggen. Kikade in i tvättstugan och såg till min lycka att dom tagit bort låset där nere så att man slipper stå i 20 minuter och trixa med nyckeln i låset innan man kommer in, till min ännu större lycka så fanns det en tvätt tid nu på morgonen, denna sensation gör att jag inte behöver tvätta 2 ton tvätt nästa gång jag lyckats finna en tvätt tid. Nu är det exakt 4 minuter kvar tills det är dags att kasta in allt i torktumlaren. Jag undviker helt att hänga upp tvätten i torkrummet. Dels för att det är så jävla tråkigt, dels för att det tar sån tid och dels för att jag inte riktigt når upp till linorna man hänger tvätten på.

Har en inneboende iform av min syster Marion ett tag tills hon får flytta in i sin lya, som tyärr ligger i Hallsta (jag varnade henne lite) men det blir nog bra. Så länge hon inte umgås med någon där eller tar ögonkontakt med någon på Ica eller så. Kim börjar jobba ikväll så jag har sällis av Marion och Monster Jonna, haha.

28/11 ska vi till Globen med Mamma, ska bli skojskoj, hästnörd som man är, har ju varit där flera år men inte förra för då vart jag inte medbjuden och jag gjorde stor sak av det hela med att bli ytterst besviken och sårad (läs:Sur).

I Januari studsar jag ner i skolbänken igen, ska läsa till Undersköterska, den här gången ska jag fan klara det!

Nu måste jag ner till tvätten igen, men nu vet ni att jag lever. Eller nåt. Hejhopp! :)


Onsdag.

Nu är det sista dagen Kim jobbar sen är han ledig igen :) känt mej hängig och nere så fort jag blivit ensam, vet inte vad det är som gör det men det kanske vänder nu när Kim är ledig igen. Tuva är på dagis, jag sitter och dricker kaffe. Ska väl städa och plocka undan lite snart och gå en långis med hunden innan det är dags att hämta Tuva.

Snart börjar Paradise Hotel på tv. Jag känner redan nu att jag kommer att hata programmet men inte kommer att kunna låta bli att titta på det, haha! Ska ni se det? Irritera sej på massa människor som gör allt för att få 15 minuter i rampljuset :P Sen i slutet av månaden börjar ju Robinson, det kan absolut inte missas!

Igår kunde jag inte somna. Det lät en jätthög smäll utifrån vardagsrummet när jag skulle sova igår sen lät det och knakade överallt. Fick för mej att det stod något och andades bredvid mej när jag låg i sängen så då tände jag sänglampan men då fick jag för mej att den skulle släckas, kändes som om någon drog i mitt täcke och jag låg nog vaken till halv 1-1 innan jag somnade, haha. Skulle inte sett Paranormal Activity, jäkla Tess som skrev om den i sin blogg så jag var tvungen att se den! Haha!


....

Ingen bra dag idag, lite nere bara.






Haha

Jag är så dålig på att blogga glömmer jämt bort det! Jag, Tuva och doggen har varit hos mamma en sväng. Kom hem igår. Tuva sov dåligt inatt för hon håller på att bli förkyld, IGEN. Känns som hon bara är frisk någon vecka sen blir hon sjuk igen och sover så himla dåligt. Stackars Plutt. Idag var vi ute med hunden på morgonen sen gick vi och bokade en tvätt tid, fanns inte någon förns den 12! Och det är mycket tvätt redan nu. Sen gick vi till förrådet och hämtade lite kläder och skor som passar Tuva nu. Hade inbrott där nere för ett tag sen, något as som snott en platt datorskärm av oss.

Sen har vi läst bok och tittat på kort. Tuva är så duktig på att peka på saker och säga vad det är. Sätter ihop flera ord till meningar och så :)










Haha :P

RSS 2.0